Sztárok

Ki nem állhatta egymást Latinovits Zoltán és Bárdy György - ez volt az oka az örökös viszálykodásuknak

Valójában sosem szívlelte egymást a két jeles színművész, ez pedig sokszor problémák forrása volt, hiszen egy időben közös teátrumban - a legendás Vígszínházban - dolgoztak.

Sosem találták a közös hangot

Keresve sem lehetne találni két olyan, egymástól gyökeresen eltérő színészegyéniséget, mint Latinovits Zoltán és Bárdy György. Nem csoda, hogy a két jeles művész sosem kedvelte egymást: sőt, sokkal inkább megvetés és harag jellemezte a kapcsolatukat, ami már csak azért is problematikus volt, mert egy időben közös teátrumban - a legendás Vígszínházban - léptek színpadra. De vajon minek köszönhető, hogy a nők kedvencének számító, előnyös külsővel megáldott, szangvinikus Bárdy és a zseniális, de saját környezete által meg nem értett (élete végén pedig partvonalra szorult) Latinovits viszonya ennyire antagonisztikus volt? Lapozz, a kattintás után kiderül!

"Nem emlékszem rá, hogy konfliktusom lett volna a pályán bárkivel, egyetlen úr kivételével, akinek a nevét nem mondom meg, én Penészembernek neveztem. Kiváló színész lett belőle, de elviselhetetlenül kellemetlen ember volt" - idézte fel Bárdy egy régi interjúját a Blikk. A színművész szavaival nyilvánvalóan Latinovits Zoltánra célzott.
Kattints a további képekért!

Mészáros Ági, kétszeres Kossuth-díjas színész, kiváló művész eleinte a színpadon, majd az 1940-es évek végétől a filmvásznon is nagy népszerűségre tett szert, karrierje végül mégis megfeneklett.

Leadfotó: Fortepan

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha ez az alkalmazás rajta van a telefonodon, jobban teszed, ha most azonnal letörlöd.
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.