Sztárok

Látványosan lefogyott a túlsúllyal küzdő magyar szépségkirálynő: ma már újra bomba formában van, csinosabb, mint valaha

Szépségkirálynőként emlékszik rá az egész ország, ő az utóbbi években mégis visszavonultan élt. Először csak a lelkét, majd az egészségét tépázta meg a túlsúly, de a negyvenedik születésnapjához közeledve úgy érezte ez az a pont, amikor győzelmet kell aratnia démonjai felett.

Kiütéssel nyert a pluszkilók ellen

Utolsó harmincas évére bomba formába került Európa egykori szépe. Laky Zsuzsi 8 kilótól szabadult meg egy testsúlycsökkentő innovátor segítségével. Zsuzsi hosszú ideig nem csinált komoly hiúsági kérdést a plusz kilókból, persze más nőkhöz hasonlóan számára is nagyon fontos, amit a tükörben lát. Mostanra elsődlegesen az egészsége miatt érezte úgy, muszáj lefogynia. „Hiszek abban, hogy a nőiesség valójában belülről fakad, olyannyira, hogy még a plus size modellséggel is kacérkodtam, de aztán valahogy elkezdtem elégedetlen lenni és a szaporodó jelekre is felfigyeltem, amiért az életmódomat és a plusz kilókat okoltam. A második kislányom születésekor majdnem 20 kiló felesleg jött fel rám, szülés után többféle diétával próbálkoztam, és úgy tűnik, valamit nagyon elrontottam. Az önsanyargató módszerek nyomot hagytak, a gyomrom gyakran iszonyatosan fájt, kiderült, hogy refluxom van, akinek volt már hasonló problémája, az tudja miről beszélek” – mesélte Zsuzsi, aki újra úgy ragyog, mint egykor a kifutókon. Galériánkban mutatjuk, hogy fest most!

„Nemrég töltöttem be a 39-et, úgy voltam vele, hogy muszáj lefogynom, még negyven előtt, mert nem akarom, hogy komolyabb bajom legyen. A fogyás régebben a sportnak és a modelléletmód trükkjeinek köszönhetően könnyen ment, most már azt vettem észre, hogy a negyedik x árnyékában már másképp működik a szervezet. Pár hónapja kezdtem el használni egy gyógynövény-keveréket, ami igazán izgalmas anyagokból áll” – árulta el Zsuzsi.
Kattints a további képekért!

A Kardashian család meghódította a szépségipart, Sarah Jessica Parkernek saját cipőmárkája van és nemrég Harry Styles is üzletemberré avanzsált.

Leadfotó: Facebook/zsuzsilaky

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!
Sztárok
Járai Mátéról és feleségéről, Járai Kíráról a Nyerő Páros c. vetélkedőben való szereplésük óta tudja az egész ország, hogy nyitott házasságban élnek.