Sztárok

Küszöbön a válóper? Ez a férjes asszony csavarhatta el Harry fejét - Meghan hamarosan kiadhatja a sussexi herceg útját

A hírek nemrég még arról szóltak, hogy Meghan a testőrével csalja a férjét, de nagyon úgy tűnik, hogy az ártatlanság szobrát Harry hercegről sem lehetne megmintázni.

Szilánkokra tört az idill: válságba kerülhetett Harryék házassága

Harry sussexi herceg és felesége, Meghan Markle május derekán ünnepelték ötödik házassági évfordulójukat. Azaz csak ünnepelték volna. A szemfüles rajongóknak ugyanis hamar feltűnt, hogy sem Harry, sem pedig Meghan nem emlékezett meg a jeles alkalomról a közösségi médiás platformjaikon. Ennyi elengendő is volt ahhoz, hogy ismét elkezdődjenek a végeláthatatlan találgatások a sussexi hercegi pár házasságának esetleges válságáról. Csakhogy azok, akik már Meghan és Harry válóperét vizionálják, most megerősítést is kaptak teóriájukhoz, a muníció ráadásul a nemzetközi bulvársajtótól érkezett: újra - immár másodszorra - röppent fel a pletyka, miszerint Meghan titokban a saját testőrével csalja Harry herceget, de azt is rebesgetni kezdték, hogy III. Károly kisebb fiának is van egy titkos élete, amit nem oszt meg a hercegnével. Sőt, egyesek már azt is tudni vélik, kivel lép félre titokban az állítólag veszélyes kettős játékot űző Harry. Lapozz, további részletek a galériában!

Harry a fáma szerint állandó vendég egy Los Angeles-i luxushotel pazar, kizárólag VIP-vendégek részére fenntartott lakosztályában. Sőt, úgy hírlik, nem is egyedül szokta múlatni idejét a fényűző szállodában.
Kattints a további képekért!

Egyre több jel utal arra, hogy hullámvölgybe került a hercegi pár házassága. A 38 éves Harry körül ráadásul sokasodnak a döbbenetes titkok.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!
Sztárok
Járai Mátéról és feleségéről, Járai Kíráról a Nyerő Páros c. vetélkedőben való szereplésük óta tudja az egész ország, hogy nyitott házasságban élnek.