Sztárok

Több lábon állnak: 10 sztár, aki saját vállalkozásba kezdett

A Kardashian család meghódította a szépségipart, Sarah Jessica Parkernek saját cipőmárkája van és nemrég Harry Styles is üzletemberré avanzsált.

Saját céget vezetnek

Néhány sztár szeret több lábon állni, és nem éri be azzal, hogy pusztán színész vagy énekes legyen, hanem a saját nevét és státuszát kihasználva, megvalósítja álmát, vagy legalábbis nyit egy üzletet arra az esetre, ha már Hollywood ajtajai bezáródnának előtte - így akkor is elmondhatja magáról, hogy van egy jól menő vállalkozása. Mutatunk 10 olyan hírességet, akik nem pusztán befektettek valamibe, hanem saját céget alapítottak és fejest ugrottak az üzleti életbe.

Kattints a galériára!

Drew Barrymore Drew Barrymore gyerekkora óta a filmszakmában dolgozik, és 1995-ben saját produkciós céget alapított. A Flower Films számos Barrymore projektet készített, köztük Dél-kaliforniai diétát, és a Hajrá Bliss!-t. Aztán jött a Flower Beauty termékcsalád, és smink-, illat- és szépségápolási kiegészítőket dobott a piacra. Ezt a Flower Eyewear követte, amely napszemüvegeket, olvasószemüvegeket és dioptriás lencséket kínál. Legutóbb a vadiúj lakberendezési kollekciójával aratott óriási sikert, amelynek a Flower Home fantázianevet adta.
Kattints a további képekért!

Nincs könnyű dolga annak, aki világsztárrá akar válni, ám egyetlen rossz húzás is elég ahhoz, hogy valaki a csúcsról a mélybe zuhanjon.

forrás: gobankingrates.com, fotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Mérleg szerelmi élete kalandosra sikeredik a következő napokban. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
A walesi hercegné általában ügyesen palástolja érzelmeit a legkülönbözőbb nyilvános eseményeken, de volt egy alkalom, amikor nem tudta tovább kontrollálni forrongó indulatait.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!