Sztárok

Ugyanazzal a betegséggel küzd Gálvölgyi János és Benedek Miklós: "Az nem lehet, hogy így érjen véget a pályafutásunk..."

Kísértetiesen egybefonódott Gálvölgyi János és Benedek Miklós sorsa, mindketten ugyanazzal a betegséggel küzdenek és nagyon hasonló dolgokon mentek át.

"Az nem lehet, hogy így érjen véget a pályafutásunk..."

Benedek Miklós és Gálvölgyi János egészségügyi krízise kísértetiesen hasonlít, mindketten váratlan hirtelenséggel kerültek kórházba és ugyanazzal a betegséggel diagnosztizálták őket - írja a Blikk.

“Mindketten szív- és érrendszeri gondokkal küzdünk, s ez bármikor leterítheti az embert. Tudom, mit élt át, ráadásul ugyanabban a kórházban, talán még ugyanabban az ágyban is volt, amelyikben én” – mondta Benedek a lapnak.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.