Sztárok

Tatár Csilla először vallott arról, miért rúgták ki anno Lagzi Lajcsi Dáridójából: "Ott sírtam..."

Tatár Csilla mára elismert és keresett műsorvezető, azonban a ranglétrán neki is végig kellett járnia, ahol érték kellemetlen élmények is.

"Ott sírtam..."

Tatár Csilla most D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal c. műsorának vendége volt, ami már-már kuriózumnak számít, hiszen ahogy az interjúban is elmondta, csak nagyon ritkán ad interjút.

Karrierje kezdetén egy ideig Lagzi Lajcsival dolgozott a Dáridóban, azonban onnan kirúgták. A WMN alapítójának most elárulta az okokat.
Kattints a további képekért!

Forrás: Elviszlek magammal Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül...
Sztárok
Színfalak mögötti élményeiről számolt be a Playboy fotósa, aki többek között Pamela Andersonnal, Kim Kardashiannal és Demi Moore színésznővel is együtt dolgozott.
Sztárok
Természetes, hogy mindenki hasonlít a szüleire, van néhány sztárcsemete viszont, aki valóságos mása édesanyjának, vagy édesapjának, olykor még megkülönböztetni is nehéz őket szüleiktől.