Sztárok

Frohner Fecó tévéműsorban keresi élete nagy szerelmét: Meglepődsz, milyen korosztály jöhet szóba nála

Frohner Fecó nevét Kárpáti Rebeka párjaként ismerte meg az ország, azonban kapcsolatuk végével a sztárfodrász népszerűsége kicsit sem csökkent és mára már alanyi jogon hívják és szerepel különböző műsorokban.

Keresi a szerelmet

Fecó most újra készen áll a szerelemre, ugyanis szerepelni fog az RTL-en hamarosan elstartoló Celebrandi című társkereső műsorban. A szereplés kapcsán a fodrász elárulta, milyen nők tetszenek neki és azzal kapcsolatban is nem mindennapi kijelentést tett, hogy mely korosztály preferálja.

Többek között Schumacher Vanda és Frohner Fecó is szerepel majd az RTL új társkereső műsorában, a Celebrandiba. Fecót édesanyja teljes mértékben támogatja a szereplést illetően, ő ugyanis azt szeretné, ha fia boldog lenne és azt gondolja, veszítenivalója nincs, viszont ha minden jól megy, rátalálhat a szerelem.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az elektromos fogkefék régebben egészen különleges dolognak számítottak, manapság viszont már szinte mind ezeket az eszközöket használjuk fogaink tisztán tartásához.
Fashion&Beauty
Uma Thurman Hollywood ikonikus arca, olyan hatalmas produkciókban szerepelt, mint a Ponyvaregény vagy a Kill Bill filmek.