Sztárok

Kiderült, mire költi VV Fanni édesanyja a lánya halála után örökölt pénzt: Megható, mibe szeretné fektetni

Novozánszki Fanni 4,5 millió forintot gyűjtött össze magának, melyet szépészeti beavatkozásokra szeretett volna fordítani.

Édesanyja örökli a pénzét

B. László pusztán nyereségvágyból ölte meg Novozánszki Fannit, a Való Világ egykori versenyzőjét. Mondhatni tehát, hogy a szépészeti beavatkozásaira gyűjtött pénzéért kellett végül meghalnia, ám gyilkosa sem lett "gazdagabb", hiszen miután végzett Fannival, a helyszínen felejtette a pénzt, melyet a nyomozók később bizonyítékként tudtak használni. A pénzt most Fanni édesanyja örökli meg elhunyt lánya után, ügyvédje pedig elárulta, mire fogja költeni az összeget.

Fanni összegyűjtött pénzét tehát halála után édesanyja örökli meg, dr. Lichy József, a gyászoló anya ügyvédje a Borsnak nyilatkozva elmondta, mire fogja költeni a megörökölt pénzt.
Kattints a további képekért!

Forrás: Bors Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!