Sztárok

Heidi Klum mindenét megmutatta Cannes-ban: óriásit villantott a modell, kivágott ruhája semmit sem bízott a képzeletre

Már előre sejteni lehetett, hogy a modell merész ruhája bizony mozgás közben nem fogja a helyén tartani Heidi melleit…

49 éves, de még mindig brutálszexi

Heidi Klum azon szerencsések közé sorolhatja magát, akiken egyszerűen nem fog az idő vasfoga: az egykori német szupermodell június elsején tölti az 50-et, de ma is éppoly szexi, mint annak idején, karrierje csúcsán. Mostanában azonban inkább a különböző események, nyilvános megjelenések során láthatjuk őt végig vonulni, és elmondható, hogy ilyen tekintetben a kifutót a vörös szőnyegre cserélte. Na persze ilyenkor is tudja, mi áll neki a legelőnyösebben, ami nem is meglepő annyi a modellszakmában eltöltött év után. Heidi manapság meglehetősen kedveli az extrább darabokat: előszeretettel vesz fel pucérruhákat, a cannes-i filmfesztiválon pedig egy olyan feltűnő és merész ruhakölteményben parádézott, melyben elkerülhetetlen volt, hogy villantson egy nagyot, és így is történt. Galériánkban mutatjuk, hogy festett Klum a rangos esemény vörös szőnyegén a kamerák kereszttüzében!

A sztárokkal gyakran előfordul, hogy bakiznak a vörös szőnyegen: pont akkor, amikor a legjobban, legtökéletesebben kellene kinézniük, ám nem is meglepő, hogy gyakran kivillan egy-egy híresség intim testrésze, hiszen sokszor olyan merész darabot választanak egy eseményre, hogy gyakorlatilag elkerülhetetlen a katasztrófa. Ez történt a minap Heidi Klummal is...
Kattints a további képekért!

A kilencvenes évek szexszimbóluma hatvanas évei közepén is csúcsformában van.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!