Sztárok

Iszonyú, mi mindenen ment keresztül Tina Turner: a legendás énekesnő első házassága maga volt a pokol

Tina Turner halála az egész világ megrázta. A legendás rocknagyi karrierje során sikert sikerre halmozott, ám a magánélete nem mindig volt felhőtlen.

Megjárta a poklot

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is beszámolt, 83 éves korában, hosszú betegség után elhunyt Tina Turner, a nyolcvanas évek egyik legnagyobb ikonja. Több mint 50 évig tartó karrierje során számos díjat gyűjtött be, és nem hiába nevezik a rockzene színpadán elért teljesítményeiért a Rock'n'Roll Királynőjének. Élete tele volt sikerekkel, örömökkel és boldogsággal, ám volt idő, amikor bőven kijutott neki a fájdalomból – első férjével való házassága ugyanis kész pokol volt. Részletek a galériában!

Tina Turner még tinédzser volt, amikor vokalistaként csatlakozott Ike Turner együtteséhez, ahol nemsokára szólóénekessé és a zenész feleségévé lépett elő. A házasság szakmailag volt sikeresebb, Ike és Tina Turner számtalan dala került fel a slágerlistákra, s szinte majdnem minden nap felléptek, hol kis klubokban, hol a tévében.
Kattints a további képekért!

Pamela Anderson Love, Pamela címmel kiadott memoárjában mesélt Tommy Lee-vel való kapcsolatáról és annak eddig nem ismert borzalmas, sötét oldaláról.

Leadfotó: Alain DENIZE/Gamma-Rapho via Getty Images
Forrás: Blikk

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nincs még változás, Pap Dorci továbbra is szingli.
Utazás
A HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) közleménye szerint a felfedezés, amelyhez magyar kutatók munkája is hozzájárult, azért különösen érdekes, mert a bolygók pályái azt...
Lifestyle
A nem mindennapi eseményre Ugandában került sor. Mostantól hivatalosan is Safina Namukwaya a legidősebb afrikai nő, aki valaha gyermeket szült.