Sztárok

Iszonyú, mi mindenen ment keresztül Tina Turner: a legendás énekesnő első házassága maga volt a pokol

Tina Turner halála az egész világ megrázta. A legendás rocknagyi karrierje során sikert sikerre halmozott, ám a magánélete nem mindig volt felhőtlen.

Megjárta a poklot

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is beszámolt, 83 éves korában, hosszú betegség után elhunyt Tina Turner, a nyolcvanas évek egyik legnagyobb ikonja. Több mint 50 évig tartó karrierje során számos díjat gyűjtött be, és nem hiába nevezik a rockzene színpadán elért teljesítményeiért a Rock'n'Roll Királynőjének. Élete tele volt sikerekkel, örömökkel és boldogsággal, ám volt idő, amikor bőven kijutott neki a fájdalomból – első férjével való házassága ugyanis kész pokol volt. Részletek a galériában!

Tina Turner még tinédzser volt, amikor vokalistaként csatlakozott Ike Turner együtteséhez, ahol nemsokára szólóénekessé és a zenész feleségévé lépett elő. A házasság szakmailag volt sikeresebb, Ike és Tina Turner számtalan dala került fel a slágerlistákra, s szinte majdnem minden nap felléptek, hol kis klubokban, hol a tévében.
Kattints a további képekért!

Pamela Anderson Love, Pamela címmel kiadott memoárjában mesélt Tommy Lee-vel való kapcsolatáról és annak eddig nem ismert borzalmas, sötét oldaláról.

Leadfotó: Alain DENIZE/Gamma-Rapho via Getty Images
Forrás: Blikk

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!
Sztárok
Járai Mátéról és feleségéről, Járai Kíráról a Nyerő Páros c. vetélkedőben való szereplésük óta tudja az egész ország, hogy nyitott házasságban élnek.