Sztárok

Felismered? Így nézett ki a karrierje kezdetén Naomi Campbell: régen látott fotókon a világhírű szupermodell

Az 53 esztendős Naomi Campbell tinédzserkora óta a köztudatban van, legelső munkáira pedig ma már csak kevesen emlékeznek – cikkünkben most visszautazunk az időben, és felidézzük, hogyan festett a híresség karrierje kezdetén.

Akkor és most

Naomi Campbell már egészen fiatal korában belekóstolt a showbizniszbe, amikor Bob Marley egyik videóklipjében szerepelt – ekkor még színészi babérokra szeretett volna törni, ám mikor 15 éves korában a Synchro modellügynökség vezetője felfedezte, új fordulatot vett az élete. Még egy esztendő sem telt el, amikor aztán megkapta a legelső címlaplehetőségét az Elle magazintól, 1987-ben pedig már a brit Vogue címlapján szerepelt. Azóta is a csúcson van, népszerűségéből pedig a mai napig semmit sem veszített, sőt: a világ még mindig a lábai előtt hever, csakúgy, mint karrierje kezdetén. Debütálása óta rengeteg divatkampányban vett részt, így érthető módon legelső munkáira ma már alig-alig emlékszünk. Galériánkban megmutatjuk, milyen volt a híresség pályafutása elején:

Egy évvel azután, hogy hírnévre tett szert, már a francia Vogue címlapján is láthattuk, majd 1988-ban a nemzetközi karrierje is beindult egy Yves Saint Laurent divatbemutatónak köszönhetően.
Kattints a további képekért!

Ezüst flitterrel ékesített ruhakülönlegességben jelent meg a vörös szőnyegen a kilencvenes évek egyik legnevesebb szupermodellje.

Leadfotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...