Sztárok

Eltalálta Ámor nyila: belépett a szerelem a magyar énekesnő életébe, most először vallott új kapcsolatáról

„Vannak mantrák, amik velünk élnek, ott csücsülnek a vállunkon: nekem például az, hogy duci vagyok” - mondta el a Margaret Island énekesnője. Lábas Viki őszintén mesélt félelmeiről, érzékenységéről; sokat dolgozik magán, gátjai feloldásán lelki és testi értelemben is: kortárs balettórákat vesz, és rátalált a szerelem is.

Nem teljesen elégedett önmagával

„Szerintem fontos az, hogy dicsérjük egymást, különösen most, amikor folyamatosan jönnek szembe velünk tökéletesre szerkesztett emberek. Hiszek abban, hogy ha meglátjuk másokban a szépet, az minket is szebbé tesz” - mondta el Lábas Viki, akinek a mai napig nehézséget okoz, hogy elégedetten nézzen a tükörbe. „Vannak mantrák, amik velünk élnek, ott csücsülnek a vállunkon: nekem például az, hogy duci vagyok. Nem megyek emberek közé fürdőruhában, nem tudom ezt levetkőzni. Igyekszem javítani rajta, de nekem igazi rémálom bikinit felvenni. Vannak napok, amiken borzasztó dolgokat mondok magamnak, de nem folytathatom ezt tovább” - árulta el az énekesnő.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...