Sztárok

Azonnal kórházba kellett mennie: rejtélyes tünetek kínozzák Liptai Claudiát

A műsorvezető már Dubrovnikban, majd Görögországban is tapasztalta a furcsa tüneteket.

Nem értette, mi okozza a rejtélyes tüneteket

Sűrű nyarat tudhat maga mögött Liptai Claudia, akinek leginkább munkával teltek az utóbbi hónapjai. A műsorvezető Dubrovnikban forgatta legújabb televíziós műsorát, majd innen egy családi vakációra sietett Görögországba. „28 napot forgattam Dubrovnikban, majd szinte ki sem pakoltam, mentünk tovább Görögországba. Fantasztikus volt, de már itt előfordult, hogy megdagadt kezem-lábam és fulladtam. Így alighogy leszálltam a gépről már mentem is a Honvéd Kórházba az orvosomhoz” – árulta el Liptai Claudia, akinek nem tudták megmondani mi okozza a furcsa tüneteit.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha eddig nem tűnt volna fel, pillants rá a billentyűzetedre, sőt: tapogasd meg az F és J billentyűket. Érezni fogod a pici vonalkát, amik jó okkal vannak ott.
Lifestyle
Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.
Sztárok
Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.