Sztárok

Bővül a család! Nagy Ferónak hamarosan unokája születik

Nagyszülői örömök elé néz Nagy Feró és felesége, nagyobbik fiuk, Botond ugyanis hamarosan apuka lesz. A babára már Ferenc pápa is az áldását adta. Részletek a cikkben!

Nagypapa lesz Nagy Feró

Noha a 70 éves Nagy Feró nemrég még azt bizonygatta, hogy fiai bőven ráérnek még a "babagyártásra", most kiderült, nagyobbik gyermeke, a 33 éves Botond ezt másképp gondolta. Felesége, a csodaszép Eszter ugyanis első gyermekükkel várandós. Az örömhírt a fiatal pár egy római vakációról hazatérve árulta el a leendő nagyszülőknek, akikkel azóta madarat lehetne fogatni. A Strory magazinnak Feró elmondta, születendő unokáját már a pápa is megáldotta.

"A menyem és a fiam épp a Szent Péter-bazilika előtt sétálgattak. óriási volt a tömeg, amikor az egyik ablakban megjelent maga a pápa, és megáldotta az embereket, köztük a születendő unokámat. Az asszonynak már mondtam, ha világra jön a pici, attól kezdve kénytelen leszek esténként egy nagymamával ágyba bújni..." - mondta a lapnak Feró.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: rtlklub.hu

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.