"Mintha a szemeim elsüllyednének az arcomban" - Így vallott plasztikai beavatkozásáról a bombázó

A legtöbb hollywoodi sztár fő ellensége az öregedés, így a legtöbben bármit megtennének annak érdekében, hogy eltüntessék ráncaikat. Erre a célra Botoxot szoktak használni, amitől olyan lesznek, mint a viaszbábuk. Azonban meglepő módon vannak olyan hírességek is, akik megbánták döntésüket, így felhagytak vele. Közéjük tartozik Pamela Anderson is.

Nem hasonlítottam önmagamra

A Baywatch című sikersorozatból ismert szőkeség többször feküdt már kés alá, de vannak olyan beavatkozások, melyeket igencsak megbánt, ilyen például a Botox használata. A bombázó ezzel kapcsolatban nyilatkozott a „People” magazinnak.

„Én vagyok az utolsó ember, aki kipróbálta a Botoxot, de megtettem. Olyan érzés volt, mintha a szemeim elsüllyednének az arcomban. Olyan mélyre, hogy már nem is hasonlítottam önmagamra. Egyáltalán nem rajongok ezért a cuccért!”

Az a tény, hogy nem használ idegmérget az öregedés ellen, azonban nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem törődik a kinézetével: „Vannak olyan dolgok, melyekkel picit fel lehet frissíteni az arcunkat. Sokan vannak azonban, akik túl messzire mennek. Én nem vagyok megszállott.”

Méltósággal szeretne megöregedni

Szerencsére Botox nélkül is jól érzi magát a szőkeség: „Napról napra fiatalabbnak érzem magam. A szépség belülről fakad." Tény, hogy a színésznő többször is megnagyobbítatta melleit, a szájával is többször felkeresett egy plasztikai sebészt, de azóta több év eltelt és a 48 éves Pamela mára megváltozott: „Ez van, és kész.”

Úgy tűnik, hogy Pamela Anderson végérvényesen elfogadta az öregedés tényét, és mi büszkék vagyunk rá!

Fotó: usmagazine.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!