Meseszép nővé érett a magyar származású színész és a világhírű filmsztár lánya: így néz ki ma Mariska Hargitay, aki szülei nyomdokaiba lépett

Noha itthon nagyon keveset olvashatunk róla, Mariska Hargitay igazi világsztárnak számít: a magyar származású színésznő elképesztő sikereket ért el az Egyesült Államokban, köszönhetően annak, hogy a vérében van a tehetség.

Sikeres és gyönyörű

Hargitay Miklós, nemzetközileg ismert nevén Mickey Hargitay és Jayne Mansfield szerelméről már mi is írtunk egy korábbi cikkünkben, hiszen rendkívül különleges történet az övék. A magyar származású testépítő és színész 1947-ben hagyta el az országot, majd az Egyesült Államokba emigrált, ahol hamarosan rálépett a siker felé vezető útra. Hargitay első felesége Mary Birge akrobatanő volt, akitől néhány év után elvált, azonban hamarosan ismét rátalált a szerelem Jayne Mansfield, a világhírű színésznő és az 1950-es évek egyik legnagyobb szexszimbólumának személyében. Hat évig tartó házasságukból három gyermekük született – Miklós, Zoltán és Mariska –, kapcsolatuk azonban egy idő után zátonyra futott, s végül a válás mellett döntöttek. Egyetlen lányuk, aki örökölte mindkét szülője tehetségét, már fiatalon eldöntötte, hogy ő maga is a szakmában próbál szerencsét, tehetségének, kitartásának és szorgalmának köszönhetően pedig mostanra ünnepelt színésznő vált belőle. Galériánkban megmutatjuk, milyen elbűvölő nővé érett Mariska Hargitay:

Mariska Hargitay 1964. január 23-án látta meg a napvilágot a kaliforniai Santa Monicában. Szülei nem sokkal a születése előtt szétmentek, majd kibékültek, végül 1964 augusztusában hivatalosan is elváltak. Az igazi tragédia azonban csak ezután következett.
Kattints a további képekért!

A baleset megpecsételte Mariska Hargitay egész életét, a színésznő pedig elárulta, hogy a mai napig hatással van rá az, ami akkor történt.

Leadfotó: Silver Screen Collection/Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, azt mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Egészség
Mindenkinek becsúszhat egy nagyobb buli, amikor alapos fejfájással ébredünk. A másnaposságra vannak jól bevált ellenszerek, de erre senki sem gondolt volna.
Lifestyle
Elég sokan kiábrándultak már a Tinder randizós applikációból, így a cég mindig igyekszik néhány újdonságot bevetni.