Sztárok

Lebukott a világhírű énekesnő, hazugságon kapták őt: ezzel az elképesztően szexi sztárral randizik most a csodaszép előadó

Nagyon úgy tűnik, hogy Selena Gomez végleg túllépett Justin Bieberen, ám maradt az énekeseknél, ugyanis a minap egy észveszejtően vonzó előadóval kapták őt lencsevégre.

Mégsem olyan szingli, mint ahogyan azt állította

Sokáig mindenki azt gondolta, hogy Selena Gomez lesz az, aki egy nap majd kimondja a boldogító igent Justin Biebernek az oltárnál, hiszen a két híresség évekig alkotott egy párt és élt se veled, se nélküled kapcsolatban. Végül azonban Justin a szupermodell Hailey Baldwin oldalán találta meg a boldogságot, akit 2018-ban feleségül is vett. Selenát igencsak megviselte a szakítás, amit soha nem is tagadott, ám ő is megpróbált túllépni korábbi szerelmén, mind ez idáig sikertelenül. Bár számtalan próbálkozása volt sok férfival, mostanáig egyik viszonya sem fordult komolyabbra, de a jelek szerint ez most változott: a bombázó énekesnőt ugyanis a minap lencsevégre kapták egy ismert, szexi férfi oldalán, akivel kézen fogva távozott egy étteremből egy igencsak romantikus New York-i randevú után. Galériánkban mutatjuk, kiről is van szó!

Egy hete terjedt el a pletyka, miszerint Selena Gomez és a The Chainsmokers nevű együttes egyik tagja, Drew Taggart randiznak: az énekesnő persze azonnal elejét vette a találgatásoknak, és múlt csütörtökön egy azóta már törölt posztban kijelentette, hogy túlságosan is szeret egyedül lenni, így még mindig szingli. Nos, mint kiderült, ez hazugság volt, hiszen fotók is bizonyítják, hogy közelebbi kapcsolatot ápol a szexi Taggarttal.
Kattints a további képekért!

Harry herceg maga leplezte le azt a nőt, aki után nem egy könnycseppet ejtett, mikor útjaik különváltak.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.