Sztárok

Kitálalt Michael Jackson húga: ilyen viszonyban volt egymással valójában a pop királya és Janet

Michael Jackson famíliája igencsak népes: összesen kilencen voltak testvérek, ám a pop királya állítólag húgát, Janet Jacksont szerette a legjobban – most az is kiderült, kapcsolatuk is ezt a szeretet tükrözte-e valójában.

A pop királya

Michael Jackson nevét gyakorlatilag minden túlzás nélkül az egész világ, az összes nemzedék ismeri a fiataloktól kezdve egészen az idősekig: a pop királya nem keveset tett le az asztalra pályafutása során, ezt az eladott lemezek száma, a 13 (!) Grammy-díj, valamint a mai napig tartó népszerűsége is jól tükrözi. Idén júniusban volt 13 éve, hogy Jackson már nincs közöttünk, de zenéje máig él, és szinte nincs egy olyan buli sem, ahol ne csendülne fel egy-egy híres Jacko-dal. 2009. június 25-én azonban sötét napra ébredt a világ, ezt pedig nehéz elfeledni: Michaelt ekkor találták meg eszméletlen állapotban Los Angeles-i otthonában. Az énekes magánorvosa, Conrad Murray lelt rá a popsztárra, de hiába próbálta újraéleszteni az 50 éves Jacksont, már nem tudta megmenteni az életét – a halál oka gyógyszertúladagolás volt. A tragédia körül a mai napig számos tisztázatlan tény van, pontosan még mindig nem derült ki, mi történt a királlyal, akit ideje korán vesztett el a világ és családja, így nem meglepő, hogy több összeesküvés-elmélet is kering, például hogy Jackson valójában meg sem halt, és még mindig él, csupán a nyilvánosság elől szeretett volna elbújni, ezért színlelte halálát. Minden bizonnyal ez sajnos nem igaz, de az tény, hogy halála rendkívül hirtelen és rejtélyes, így nem csoda, hogy az emberek és a rajongók nem tudnak felette napirendre térni. Köztük imádott húga, Janet Jackson is gyászolja őt mindmáig: Jacko testvéréből szintén énekesnő lett, és kétségkívül ő a második legsikeresebb zenész a családban bátyja után. Főleg az 1980-as és 1990-es években tarolt dalaival a Jackson-család legfiatalabb tagja, aki állítólag remek viszonyt ápolt bátyjával – de ebből mennyi a valóság? Nos, az igazság most napvilágot látott.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.