Sztárok

Vilmos képtelen megbocsátani Harrynek: kiderült, miért haragszik annyira öccsére a trónörökös herceg

Egy királyi szakértő azt állítja, nem valószínű, hogy Vilmos és Harry valaha is kibékülnek egymással, a trónörökösnek ugyanis mélyebbek a sebei, mint azt bárki is gondolná.

Túl mélyen gyökerezik a probléma

Mint ahogyan arról már korábban mi is beszámoltunk, nem csitulnak a kedélyek a sussexi hercegi pár és a brit királyi család többi tagja között: bár Erzsébet királynő halála és temetése egy kicsit közelebb hozta egymáshoz a különc Harryéket és az újdonsült királyi párt, illetve a trónörökössé előlépett Vilmost és nejét, kibékülésről egyelőre szó sincs, Katie Nicholl királyi szakértő szerint pedig nem békére nem is mostanában számíthatunk. Hogy miért? Nos, Harryék állítólag már több alkalommal is próbáltak bocsánatot kérni és tisztázni a dolgokat Károly királlyal és Kamillával, ám sosem tudták lezárni és megoldani a múlt problémáit a királyné miatt, aki nem igazán hajlott arra, hogy egyezségre jusson a hercegi párral. És akkor ott van még Vilmos és Katalin is, akikkel Harry és Meghan szintén fasírtban vannak: a fiatalabbik herceg szerint bátyja és neje rosszul bántak feleségével, amíg a sussexiek még a királyi família hivatalos tagjai voltak, de persze Vilmosnak is megvan a maga véleménye a dologról. Az említett királyi szakértő szerint a trónörökös egyszerűen nem tudja megbocsátani testvérének, hogy feleségével együtt lemondtak a királyi életről és az Egyesült Államokba költöztek, Vilmos pedig olyannyira haragszik emiatt Harryre, hogy a békülés nála egyelőre szóba se jöhet.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.