Sztárok

Bujtor István fia le sem tagadhatná édesapját: a 47 éves Balázs megszólalásig hasonlít a legendás színészre

13 éve nincs köztünk Bujtor István: a legendás színész 2009-ben egy szerető feleséget, valamint két gyermeket hagyott hátra – fia, Balázs ma már 47 éves, és az évek múlásával egyre jobban hasonlít édesapjára.

A magyar Piedone

Nincs olyan magyar, aki ne találkozott volna már legalább egyszer Bujtor István nevével: a Balázs Béla-díjas magyar színművésznek, filmrendezőnek és forgatókönyvírónak ugyanis számtalan remek alakítást köszönhetünk, valamint ő volt az is, aki Kránitz Lajos után a legtöbbször kölcsönözte Bud Spencer magyar hangját, akire Bujtor alkatilag is meglehetősen hasonlított. A két színész aztán Rómában találkozott is egymással a Sándor Mátyás felvételei alkalmával, azonban az 1994-es Bunyó karácsonyig című film volt az, amelyben Bujtor utoljára szinkronizálta Spencert – az utolsó 15 évben már nem vállalta el ezt a feladatot. Kivételes karrierje mellett a színész magánélete is meglehetősen kalandosra sikerült: első felesége Perényi Eszter hegedűművész volt, akitől két gyermeke, Balázs és Anna született, másodszor pedig Bujtor Juditot vette feleségül. István gyermekei ma már 47 és 43 évesek, fia, Balázs pedig egyre jobban hasonlít édesapjára, a következő oldalon mutatjuk, mennyire!

Lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.