Sztárok

Őszintén vallott magánéletéről a jóképű magyar énekes: Varga Miklós fiának szívét egy gyönyörű táncosnő rabolta el

Varga Miklós fia, Szabolcs szerelmes, ám nincsenek könnyű helyzetben barátnőjével, aki jelenleg egy óceánjáró hajón dolgozik táncosként – árulta el az ifjú énekes a Duna műsorában.

Foglalt a szíve

A fiatalkori szerelem volt a témája a Ridikül legutóbbi adásának, amelyben Dióssy Klári műsorvezető többek között a Máté Péter-díjas rockzenész, Varga Miklós fiát, a szintén énekesként ismert Szabolcsot faggatta szívügyeiről. A fiatal előadó gátlásosan nyilatkozott a magánéletét illetően, de büszkén mesélte, hogy jelenleg párkapcsolatban él. „Nem vagyok tervezős típus, de ez most nagyon működik. Az ég tartja a földet című darab kapcsán találkoztunk, de csak a premier buli után kezdtünk el randevúzni. Elvittem őt piknikezni, készítettem egy kosarat, felvágtam a sajtokat. Megadtam a módját, kitettem magamért” – kezdte megismerkedésük történetét a jóképű énekes, aki azt is elárulta, mi az az egy dolog, ami jelenleg beárnyékolja a szerelmüket.

Lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.