Sztárok

Rátalált a szerelem a Dancing with the Stars jóképű táncosára: Hegyes Berci megmutatta gyönyörű barátnőjét, Fannit – fotók

Jó pár év szingliség után Hegyes Berci életébe belépett a szerelem: a Dancing with the Stars sármos táncosa először beszélt gyönyörű kedveséről, Fanniról, valamint azt is elárulta, hogyan indult a kapcsolatuk.

Már össze is bútoroztak

Hegyes Berci nevét két évvel ezelőtt, a TV2 csatornáján futó Dancing with the Stars című showműsorban ismerte meg az ország: a profi táncos az egykori magyar szépségkirálynő, Gelencsér Tímea partnereként tűnt fel, akivel hétről hétre olyan elképesztő produkciókkal nyűgözték le a közönséget és a zsűrit, hogy végül meg is nyerték az első évadot. Berci azonban nemcsak a tehetségével, hanem megnyerő kisugárzásával és feltűnő külső adottságaival is magára vonta a figyelmet, így nem csoda, hogy hamar a női nézők kedvence lett. Sokan Tímeával, majd a második évadban Nagy Rékával is hírbe hozták, főleg azután, hogy a táncparketten, a kamerák előtt csattant el közöttük egy csók. Később lecsillapodtak a kedélyek, Berci pedig továbbra is facér férfiként élte a mindennapjait – mostanáig. Galériánkban megmutatjuk, ki az a szerencsés hölgy, akinek sikerült meghódítania a DWTS sármos csillagának szívét:

Hegyes Berci hosszú ideig volt szingli: nem igazán lehetett tudni, hányadán áll a randizással, s bár a közösségi oldalain kifejezetten aktív, a posztjaiban nem sokat árul el a magánéletéről. Az utóbbi időben azonban egyre gyakrabban tűnik fel a bejegyzéseiben egy feltűnően csinos lány, akiről nemrég kiderült, hogy a kedvese.
Kattints a további képekért!

Kiderült, kik kerültek be a Dancing with the Stars 3. évadába, azonban sokak meglepetésére Shane Tusup neve mégis lekerült a „listáról”.

Leadfotó: Instagram/ hegyesberci

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.