Merész döntések: 6 magyar híresség, aki csatornát váltott

Senkinek sem könnyű munkahelyet váltani, hiszen új szabályokhoz kell alkalmazkodni és új feltételeknek kell megfelelni. Mégis rengeteg ember szánja rá magát ilyen vagy olyan okból a továbblépésre, például hazánk híres műsorvezetői is. Nézzük, kik ők!

1. Ördög Nóra

Kétség nem férhet hozzá, hogy a tavalyi év legnagyobb durranása Ördög Nóra átigazolása volt, aki 13 év után hagyta ott az RTL Klubot, és ment át a konkurens csatornához, a TV2-höz. A tárgyalások elvileg titokban zajlottak, az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter legalábbis nem tudott Nóra terveiről. A szép műsorvezető egyébként a Rising Starban debütált, és úgy hírlik, a hamarosan induló Az ének iskolájának is ő lesz a háziasszonya.

2. Majka

Ördög Nóra műsorvezető társa, Majka sem a TV2-nél kezdte a pályafutását: a Való Világ első szériájában tűnt fel, majd a csatorna egyik kiemelt arca lett. Később aztán a TV2-höz igazolt, ahol kezdetben kisebb műsorokat (Nagy Duett, Ezek megőrültek) vezetett, 2014-ben azonban már a Sztárban sztár második évadának zsűritagja volt, majd élete legnagyobb szakmai kihívása várt rá: a Rising Star műsorvezetése.

Fotók: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!