Sztárok

Gyomorforgató titkot árult el a násznép egyik tagja Meghan és Harry esküvőjéről, ezután garantáltan más szemmel nézünk majd a hercegi párra

Tudvalevő, hogy Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt 2018-ban összeházasodott volna Harry sussexi herceggel. Az esküvőre Rick Hoffman, Meghan egykori színészkollégája is hivatalos volt, aki a minap egy podcadtbeszélgetésben elevenítette fel az eseménnyel kapcsolatos - finoman szólva is ellentmondásos - élményeit.

Nem minden vendég érezte jól magát a ceremónián

Mielőtt kimondta volna a boldogító igent Harry hercegnek, Meghan Markle színésznőként tevékenykedett az Egyesült Államokban. Egyik legismertebb munkája a Briliáns elmék című jogi sorozat volt, melyben egészen 2018-ig, vagyis szinte az esküvő napjáig játszott. Nem csoda hát, ha Meghan korábbi színészkollégáit is meghívták a sussexi hercegi pár lakodalmára. A násznép soraiban volt Rick Hoffman 53 éves amerikai színész is, aki a minap egy podcadtbeszélgetésben elevenítette fel az eseménnyel kapcsolatos - finoman szólva is ellentmondásos - élményeit. Lapozz tovább, a cikk a galériában folytatódik!

Hoffman (képünkön) a műsorban arról számolt be, hogy iszonyatos bűz terjengett Meghanék esküvőjén.
Kattints a további képekért!

Harry és Vilmos herceg között már jó ideje feszült a viszony. Károly király fiai biztosan nem most fognak kibékülni.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.