Sztárok

Fodor Zsóka keményen odaszúrt Várkonyi Andrásnak: "Nem értem, hogy alázhatott így meg, ez hitelrontás és rágalmazás"

Tovább gyűrűzik az egykori kollégák konfliktusa.

Soha többé nem láthatjuk együtt a legendás színészduót

Valószínűleg soha többé nem dolgozik együtt a két közismert magyar színművész, Fodor Zsóka és Várkonyi András. Ahogy néhány nappal ezelőtti cikkünkben mi is megemlítettük, Várkonyi azon a címen vádolta meg kolléganőjét - akivel az elmúlt ötven évben számos színdarabban, sőt a televízióban is együtt szerepelt -, hogy az nem jelent meg közös színpadi produkciójuk, az Örök szerelem bizonyos előadásain. "Még ősszel történt. Le volt kötve két olyan előadásunk is, amit a Zsóka nemcsak nekem, hanem a szervezőnek is letagadott. Azt mondta, nem keresték meg, pedig még kérdezte is, hogy ugye, ezek nem falunapok, mert azokat nem szereti. A szervező mondta, hogy ezek rendes színházi előadások. Majd Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg. Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek" - mondta a szinkronhangként is ismertté vált Várkonyi. Fodor Zsóka most a Story.hu megkeresésére kommentálta kollégája szavait.

"Se köpni, se nyelni nem tudok. Nem értem, hogy hogy alázhatott így meg. Persze azt mond, amit akar, csakhogy ez hitelrontás és rágalmazás" - mondta Fodor Zsóka a Story.hu-nak.
Kattints a további képekért!

Csenki Attilánál nincsen tabu téma, de most néhány kommentelőt érzékenyen érintett a téma. Ők persze meg is mondták a véleményüket.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.