Sztárok

12 órás szenvedés után érkeztek ki a mentők Weisz Fanni édesanyjához, a modell szinte összeroppant a fájdalom súlya alatt

A 31 éves modell nemrég részletekbe menően elevenítette fel a megrendítő esetet.

Egy borzasztó nap krónikája

Február derekán kórházba került a közismert magyar modell, Weisz Fanni édesanyja - írja a Bors. A celebritás már korábban beszámolt róla, hogy február 13-a délutánját a székesfehérvári Szent György Kórházban töltötte, és azt sem rejtette véka alá, hogy az édesanyját kezelik az intézményben, a részletekkel azonban mindezidáig nem rukkolt elő. Most erre is sor került.

"Anya már régebben is panaszkodott gyomorfájásra, de hiába mondtuk, hogy nézesse meg, mindig azt mondta, majd ha kicsit könnyebben leszünk, és lesz rá idő, megnézeti. Amikor a fájdalom elmúlt, mindig arra gondolt, hogy a stressz okozza. Hát, legutóbb annyira nem múlt el, hogy tizenkét óra fájdalom után mentőt kellett hívnunk" - kezdte a szívszorító történetet a híresség.
Kattints a további képekért!

A 34 éves Curtis durván kifakadt a közösségi oldalán a botrányos eset miatt.

Leadfotó: Facebook / weiszfanniofficial

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.