Sztárok

Matthew McConaughey 13 évvel fiatalabb felesége őrjítően szexi: a ritkán látott Camila igazi egzotikus szépség

Nők milliói irigykednek Camila Alvesre, nem véletlenül: neki sikerült ugyanis meghódítania a hollywoodi szívtipró, Matthew McConaughey szívét, amivel előtte rengeteg gyönyörű nő próbálkozott már, sikertelenül.

A sármőr felesége modellként is megállná a helyét

Ha ölni kell, Szeretném, ha szeretnél, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, Anyám nyakán, Bolondok aranya, Excsajok szelleme, Csillagok között – csak néhány film, melyben a jóképű Matthew McConaugheyt láthattuk főszerepben. Az 53 éves amerikai Oscar- és Golden Globe-díjas színész amihez csak nyúl, az rendre arannyá válik a kezei között, különösen igaz ez filmszerepeire, nem véletlen tehát, hogy szinte minden egyes produkció, melyben szerepet kap, kasszasiker lesz. Pedig sokáig úgy volt, hogy nem a színészi pályát választja majd: miután leérettségizett, egy évet Ausztráliában töltött és egy ügyvédi irodában dolgozott. Amikor visszatért az Egyesült Államokba, viszont megszületett benne az elhatározás jövőjét illetően, így beiratkozott az austini filmfőiskola rendezői szakára, és hamar meg is találta őt egy szerep Don Phillips producer által, aki felhívta Matthew figyelmét arra, hogy épp szereplőválogatást tartanak a készülő Tökéletlen idők című filmhez. Ez volt a McConaughey első komolyabb alakítása, de közel sem az utolsó, mindeközben pedig magánélete is kalandosan alakult. A hírnév bizony az ő esetében is nőkkel járt, így nem meglepő, hogy hírbe hozták őt Ashley Juddal, Sandra Bullockkal és Janet Jacksonnal is – végül azonban Matthewra nem egy híresség személyében talált rá a boldogság. Az igaz szerelem Camila Alves megismerésével köszöntött be az életébe, aki sokáig a meglehetősen átlagos lányok életét élte, de különleges, egzotikus szépsége aztán hamar feltűnt a világnak, na meg persze a mozicsillagnak is. Camila ma már 41 éves, de még mindig elképesztően dögös, erről pedig te is megbizonyosodhatsz, ha fellapozod galériánkat!

Camila Alves 1982-ben látta meg a napvilágot Brazíliában egy művész anya és egy farmer édesapa lányaként.
Kattints a további képekért!

Suri Cruise igazán szerencsés, ugyanis örökölte stílusikon édesanyja minden szépségét, 17 évesen pedig már le sem tudná őt tagadni, olyannyira hasonlítanak egymásra.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...