Sztárok

Megvan Lang Györgyi búcsúztatójának időpontja: "Emlékezzünk rá együtt, vidáman..."

Kitűzték a dátumot és a helyszínt Lang Györgyi búcsúztatójára, tájékoztat az MTI.

Van néhány "szabály"

"Búcsúzzunk el közösen Györgyitől úgy, ahogy ő akarná és emlékezzünk rá együtt, vidáman" - írta szerdán közösségi oldalán barátja és zenésztársa, Falusi Mariann.

Mint fogalmazott, az emlékezők jöjjenek színes ruhában, és ne hozzanak virágot. "Az erre szánt összeget utaljátok át bármelyik civil szervezetnek, amiről úgy gondoljátok, hogy Györgyi is egyetért a céljaival. A közleménybe írjátok be: Lang Györgyi nevében". Falusi Mariann arra kért mindenkit, hogy gyertya se égjen Lang Györgyi emlékére, "Györgyi sem szeretné, és az Állatkert területén nem is szabad meggyújtani".
Kattints a további képekért!

Forrás: MTI Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.