Sztárok

Radics Gigi és kislánya édesapja nem akarnak esküvőt: az énekesnő bevallotta, miért nem áll oltár elé Áronnal

Radics Gigi és kedvese, Áron már hosszú ideje együtt vannak, ráadásul közös gyermekük is született, aki a Bella nevet kapta tőlük – ennek ellenére a pár nem tervez összeházasodni, az énekesnő pedig nemrég azt is kifejtette, mi ennek az oka.

Boldog édesanya

Radics Gigi mindössze 24 éves volt, amikor világra hozta a kislányát: párjával, Mikus Áronnal ugyan nem tervezték előre a gyermekvállalást, mégis hatalmas boldogságként érte őket, mikor megtudták, hogy szülők lesznek. A kis Bella idén három esztendős lesz, és már lassan fél éve bölcsődébe jár, ahol ráadásul angolul is a tanul – a Megasztár egykori győztese ennek rendkívül örül, bár elmondása szerint néha még mindig meglepő számára, hogy a gyermeke idegen nyelven beszél. Az énekesnő nemrég őszintén mesélt kislányáról, valamint arról, hogyan sikerült visszanyernie a formáját szülés után, emellett kitért arra is, miért nem tartják fontosnak a párjával, hogy összeházasodjanak. Részletek a galériában!

„Azt vettem észre, hogy amikor beszél hozzám, és másodszor sem értem, vagy nem hallom, hogy mit kért, harmadszor már angolul mondja el, amit szeretne. Számomra ez még mindig furcsa egy picit, hogy a gyerekem beszél angolul, de nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen gyorsan és ügyesen tanul. Bellának tényleg olyan az agya, mint a szivacs” – nyilatkozta a HOT! Magazinnak Gigi, aki azt is elárulta, hogyan és mennyi idő alatt szerezte vissza a szülés előtti alakját.
Kattints a további képekért!

Kirabolták Radics Gigit és zenekarát, több milliós károkat okozva.

Leadfotó: Instagram/ gigiradicsofficial

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.