Sztárok

Matt Damon a vörös szőnyegen mutatta meg ritkán látott lányait - Fotó

Az 52 éves színészt az egész családja elkísérte egy új mozifilm premierjére, így aztán mindenki megcsodálhatta, mennyit is nőttek Damon a nyilvánosságot gondosan kerülő lánygyermekei az utóbbi pár éven.

Három lánygyermek büszke édesapja

Matt Damont sosem jellemezte igazán olyan fokú exhibicionizmus, mint számos más, hasonlú státuszú hollywoodi kollégáját: A tehetséges Mr. Ripley, a Good Will Hunting és a Bourne-filmek örökifjú, csibészes mosolyú sztárja a családjával sem haknizott soha a nyilvánosságban. A filmcsillag példás családi életet él: 2003-ban ismerte meg argentin származású feleségét, Luciana Bozánt, akivel 2005-ben keltek egybe. Lánygyermekeik 2006 júniusában, 2008 augusztusában és 2010 októberében jöttek világra, Damon viszont egyúttal az 1998-as születésű Alexia Barroso mostohaapja is, aki Bozán előző házasságából származik.

A család csak ritkán jelenik meg együtt a különböző hollywoodi eseményeken, Damont viszont ezúttal a teljes família elkísérte az Air - Harc a legendáért című film hétfői bemutatójára, így aztán mindenki a csodájára járhatott, mennyit is nőtt a három sztárcsemete az utóbbi pár év során.

Az Air - Harc a legendáért című sportfilmet egyébként Damon régi barátja és alkotótársa, az Oscar-díjas Ben Affleck rendezte. A két színészlegenda mellett a produkcióban olyan világsztárok bukkannak fel, mint Jason Bateman, Viola Davis vagy Chris Tucker.

Fotó: Getty Images

Nagyon úgy tűnik, hogy az Alamuddin családban örökletes a jó stílusérzék és a kivételes szépség: Amal Clooney húga, Tala pont olyan megnyerő, mint emberjogi ügyvédként dolgozó testvére, ráadásul hozzá hasonlóan ő is irigylésre méltó karriert futott be.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.