Sztárok

Súlyos traumát cipelt a lelke mélyén Hugh Jackman: a sármos színész képtelen volt elfelejteni a szörnyűséget, ami történt vele

Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan gondolhatnánk, hogy az ausztrál világsztár élete teljesen felhőtlen, sötét múltja azonban sokáig beárnyékolta a mindennapjait.

Sokáig tartott, míg felszabadult a lelke

Hugh Jackman igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen nemcsak sikeres karrierjére, hanem boldog családjára, valamint odaadó és csinos feleségére is büszke lehet – volt idő azonban, amikor bőven kijutott neki a szenvedésből. A fiú című filmben egy öngyilkos tinédzser édesapját személyesíti meg, s pont ennek az alakításnak köszönhetően jött rá arra, hogy terápia segítségével szembe kell néznie a sötét múltjával, valamint régi démonaival, melyek hosszú évekig megkeserítették a mindennapjait. Részletek a galériában!

Hugh Jackman eleinte nehezen vette rá magát arra, hogy segítséget kérjen, ám miután belátta, hogy szüksége van a terápiás beszélgetésekre, az élete komoly mérföldkőhöz érkezett.
Kattints a további képekért!

Hugh Jackman elárulta, hogy különös vonzalmat érez Whitney Houston 1992-es slágere, az I Will Always Love You iránt.

Leadfotó: Stefania D'Alessandro/WireImage

Oldalak

Sztárok
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!