Hugh Jackman fülig szerelmes: ő a filmsztár jóval idősebb felesége, akivel több mint 25 éve rajonganak egymásért – fotók

Hugh Jackman igazán szerencsésnek mondhatja magát: nemcsak sikeres karrierjére, hanem boldog családjára, valamint odaadó és csinos feleségére is büszke lehet.

Egymásnak lettek teremtve

Noha Hugh Jackmannel kapcsolatban korábban többször is azt híresztelték, hogy a saját neméhez vonzódik, az X-Men sztárja és felesége már számtalan alkalommal rácáfoltak az alaptalan szóbeszédre, hiszen fülig szerelmesek egymásba – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy immáron több mint 25 éve annak, hogy kimondták a boldogító igent. Sőt, kapcsolatukra a köztük lévő 13 év korkülönbség sem vet árnyékot: a színész egyenesen rajong idősebb szerelméért, akivel a házasságkötés után nem sokkal családot is alapított. Galériánkban megmutatjuk, milyen csinos nőtt vett feleségül a sármos filmsztár:

Hugh és felesége, Deborra-Lee Furness színésznő, rendező és producer egy ausztrál filmsorozat, a Corelli forgatásán ismerték meg egymást. Az akkor 39 esztendős nő azonnal levette a lábáról a 26 éves színészt, akinek csak két hónappal később sikerült kellő bátorságot gyűjtenie ahhoz, hogy randevúra hívja.
Kattints a további képekért!

Noha simán a lánya lehetne, Arnold Schwarzenegger fülig szerelmes jóval fiatalabb barátnőjébe.

Leadfotó: Gilbert Carrasquillo/GC Images/Getty Images

Oldalak