Sztárok

"Csak annyit mondott, fáj valamije, majd hirtelen elvágódott" - Vágó István özvegye torokszorító vallomást tett arról, mi okozta férje halálát

Vágó István április 29-én, tragikus váratlansággal hunyt el. A műsorvezető-politikus özvegye most felelevenítette, hogyan telt férje utolsó napja, továbbá arról is szót ejtett, mi okozhatta a hazai kvízműsorok koronázatlan királyának halálát.

Az egész országot megrendítette a tragikus hír

Április 29-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Vágó István műsorvezető-politikus, aki évtizedeken át Magyarország egyik legfelkészültebb, legnagyobb tudású és legnépszerűbb televíziósa volt. Vágó halála az egész országot megrendítette, rajongói és tisztelői pedig máig nem ocsúdtak fel a döbbenetből. De vajon mi okozhatta pontosan a tragédiát? Hiszen nem voltak konkrét előjelei: sem családja, sem rokonai, sem barátai nem sejtették, hogy a híresség egészsége súlyos veszélynek lehet kitéve. Vágó István özvegye nemrég a Kiskegyednek adott interjút, melyben többek között azt is elárulta, mi okozta néhai férje halálát. Lapozz, minden részletet megtudhatsz a galériában!

„Sokan azt gondolták, szívinfarktusban halt meg. Ha ez lett volna, és nem ment volna el a vizsgálatokra, akkor én abba beleőrültem volna. De nem ez történt, nem ez volt a baj. Nála egy hasi aorta robbant szét, már a kiérkező mentősök sem tudtak rajta segíteni” - fogalmazott Vágó István özvegye.
Kattints a további képekért!

Gálvölgyi még múlt szerdán fogta el rosszullét a saját otthonában. Az ország egyik legnépszerűbb színésze hiába várt egy órán át a mentők kiérkezésére, a szakemberek nem jelentek meg a helyszínen, így a Kossuth-díjas művészt a saját családja szállította kórházba.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.