Sztárok

Rettenetes állapotban van az egykori hollywoodi tinisztár, akire meztelenül találtak rá, miközben az utcán bolyongott

Amanda Bynes egykor Amerika egyik legkapósabb tinisztárjának számított, mára viszont csak árnyéka egykori önmagának. A minap meztelenül sétálgatott Los Angeles utcáin, ahonnan végül a pszichiátriára szállították, kezeléssorozata pedig a jövőben is folytatódni fog.

Mentális összeomlás a nyílt utcán

Alaposan megbotránkoztatta a közvéleményt az egykori hollywoodi tinisztár, Amanda Bynes: nemrégiben a Femcafe.hu is beszámolt róla, hogy a korábban keresett amerikai televíziós- és filmszínésznő anyaszült meztelenül, szinte már önkívületi állapotban bolyongott Los Angeles utcáin. A 36 éves színésznő leintett egy sofőrt, elmagyarázta neki, hogy pszichotikus epizódja van, majd maga hívta a mentőket. Az egykori gyerekszínészt először a rendőségre vitték, ahol a szakemberek részéről hamar megállapítást nyert, hogy Bynes pszichiátriai kezelésre szorul. Az Egyesült Államokban 72 órán keresztül tart egy ilyen pszichiátriai ellátás, ugyanakkor a kezelés meghosszabbítható. Úgy tűnik, Bynes esetében szükség is lesz erre, a híresség ugyanis szörnyű mentális állapotban van. Ha kíváncsi vagy a további részletekre, tekintsd meg galériánkat! Kattints!

A TMZ cikke szerint Bynes állapota olyannyira aggasztó, hogy még legalább egy hétig pszichiátriai kezelésre szorul, de az is lehet, hogy a terápia időtartama jelentősen meghosszabbodik.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas hollywoodi színész, Joaquin Phoenix bátyja kimagasló tehetségként indult, ám már megrendítően fiatalon az alkohol és a kábítószer rabjává vált, függőségei pedig a szakadék felé sodorták.

Leadfotó: J. Merritt / Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.