Sztárok

A könnyebb napjain is 12 órát dolgozik, alkohollal oldja a munkája okozta feszültségeket Ambrus Attila

A hírességnek olyannyira sok a tennivalója, hogy még pihenni sincs ideje. Nemrég elárulta: már csak azért sem tud lemondani az alkoholról, mert az ital - a sporthoz hasonlóan - szelepként funkcionál a számára.

Szusszanásnyi szabadideje sincs

Megfeszített munkatempó jellemző az egykori Viszkis rabló, az 55 éves Ambrus Attila mindennapjait. A híresség 2012-ben szabadult a börtönből, azóta kerámiakészítéssel foglalkozik, munkáit pedig legtöbbször vásárokon értesíti. Ambrus nemrég a Borsnak mesélt arról, hogy mostanában szusszanásnyi szabadideje sincs: rendszerint olyannyira sok teendő szakad a nyakába, hogy valamivel óhatatlanul is oldania kell a feszültséget. Állítása szerint már csak ezért sem tudott végleg lemondani az alkoholról. Lapozz: további részletek a galériában!

"Hétvégén workshopom van, csapatépítőkkel is készülök önkormányzatok és iskolák meghívásának köszönhetően, vásárokra járok és emellett egyedi rendeléseket készítek. Tényleg olyan az életem, mint egy diliház" - árulta el a Borsnak Ambrus Attila.
Kattints a további képekért!

A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is maradandót alkotott, a sikereit azonban nem élvezhette túl hosszú ideig…

Leadfotó: Facebook / Nyugdíjasok klubja

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.