Sztárok

Nagyon kínos fotó került elő Kulcsár Edina férjéről: G.w.M. biztos nem örül, hogy ezt most mindenki látja

Sokakkal előfordult már, hogy országosan híresek lettek, majd az internet bugyraiból előkerült róluk egy roppant kellemetlen fotó vagy felvétel. Így járt most G.w.M. is.

Nem biztos, hogy örül, hogy ezt most mindenki látja

Talán nem véletlen, hogy időről-időre előkerül a közösségi média tudatos használatának témája és az, hogy soha senki ne töltsön fel magáról olyan képet, amivel később akár visszaélhetnek vagy kellemetlen lehet, mert mind tudjuk: az internet nem felejt.

G.w.M. ugyan már évek óta a köztudatban volt rapperként, országos ismertségre akkor tett szert, mikor kiderült, hogy Kulcsár Edina szerelme. Azóta a pár már össze is házasodott, és első közös kislányukat várják, kinek a nevét is pár nappal ezelőtt hozták nyilvánosságra. A születendő kislány az Amara nevet viseli majd.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.