Sztárok

Havas Henrik hozta a formáját: Kendőzetlen véleményt mondott Liptai Claudia alakjáról

Ha Havas Henrikre gondolunk, akkor vélhetően az elsők között jut eszünkbe a kendőzetlen, filter nélküli véleményformálás. Így tett most is Liptai Claudiával is.

Nem kertelt

Havas Henrik és egykori kolléganője, Liptai Claudia a műsorvezető-színésznő legújabb, YouTube-on elérhető műsorában, A NŐ A TÉT-ben beszélgettek. "Közel 20 évvel ezelőtt kezdődött a “kapcsolatunk” a Mokkában. Most újra leülünk beszélgetni csak én kérdezem őt. Bár tudjuk ez csak illúzió. Valójában úgyis azt mondja amit akar. Pénteken a Nő a Tét vendége Havas Henrik lesz." - írta posztjában Claudia. Havas Henrik azonban saját posztjában megosztott pár részletet az adásról.

"CLAUDIÁÉ VOLTAM EGY ÓRÁN KERESZTÜL" - címmel fogalmazta meg Facebook posztját, amiben részletesen leírta élményeit és benyomásait a beszélgetésről, de még Liptai alakjára is kitért.
Kattints a további képekért!

Forrás: Facebook Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?