Sztárok

Előre megjósolta Máté Péter halálát a legendás magyar énekesnő: "Nem akartam megijeszteni, ezért csak annyit mondtam neki..."

Május 18-án ünnepelte 71. születésnapját Csongrádi Kata magyar énekesnő, aki nemrég elárulta: előre megjövendölte legendás barátja, a tragikusan fiatalon elhunyt Máté Péter végzetét.

"Odanyújtotta a tenyerét, hogy mondjam meg, mit látok benne"

Május 18-án ünnepelte 71. születésnapját Csongrádi Kata magyar énekesnő, a legendás dalszövegíró, a 2015-ben elhunyt S. Nagy István özvegye. Az előadóművész - férjével együtt - meglehetősen meghitt, közeli barátságot ápolt minden idők egyik legnagyobb magyar énekesével, a tragikusan fiatalon elhunyt Máté Péterrel. Csongrádi nemrég felkavaró titkába avatta be a Blikket: elárulta, hogy annak idején megjósolta zseniális kollégája korai végzetét.

"Péter sokat járt fel hozzánk, és tudta, hogy engem mindig nagyon érdekeltek a tenyérvonalak jelentései. Egyik alkalommal, amikor nálunk volt, odanyújtotta a tenyerét, hogy mondjam meg, mit látok benne" - kezdte elbeszélését az énekesnő.

Csongrádi Kata meglepetten konstatálta, hogy Máté Péter tenyerén nem egyezett meg az életvonal és a karriervonal hossza.
Kattints a további képekért!

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész többször is énekelt már a brit királyi családnak, s performansza mindannyiszor lenyűgözte a 75 esztendős uralkodót.

Leadfotó: Fortepan

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.
Lifestyle
Nincs miről beszélni, ha a cuki állatkerti lakó megjósolta, akkor valószínűleg biztos a győzelem. A németek azonban teljesen máshogy látják a dolgot.
Lifestyle
A probléma az, hogy az alkalmazások megint bekerültek a Play áruházba, szóval bárki letölthette őket. Nagyon veszélyesek, szóval azonnal meg kell tőlük szabadulnod!