Sztárok

Demi Moore a kamerák előtt vált meg a ruháitól: a világsztár 61 évesen vetkőzött anyaszült meztelenre

Az ezredforduló korszakának szexszimbóluma szinte egyetlen másodpercet sem öregedett az elmúlt évtizedek során. Új, The Substance című testhorrorjában a jeles színésznő bátran és boldogan feszegeti a saját határait.

61 évesen is tabukat döntöget

Ha van olyan 60-on felüli hollywoodi színésznő, akinek egy "meztelen filmjelenet" esetében sincs mit takargatnia, s a közönség esetleges fanyalgásától sem kell tartania, az a hajdani szexszimbólum, a még mindig fiatal nőket meghazudtoló külsővel rendelkező Demi Moore. A Ghost (1990), az Egy becsületbeli ügy (1992), a Zaklatás (1994), a Sztriptíz (1996) és több tucatnyi közismert film sztárja nemrégiben egészen új vizekre evezett a karrierjében: a 77. Cannes-i Filmfesztiválon mutatkozott be Moore minden szempontból tabudöntögető testhorrorja, a The Substance, mely nemcsak egyedi, felkavaró látásmódja és kényes témája örvén tett szert óriási közfigyelemre, hanem azért is, mert a moziban Moore anyaszült meztelenül lép a kamerák elé.

Coralie Fargeat (a bosszú) "feminista testhorrorja" egy egykor népszerű, de mára megkopott renoméjú hollywoodi filmsztárról, Elisabeth Sparkle-ról (Moore) szól, aki - mértéktelen hiúságától vezérelve - kétes üzletet köt: egy titokzatos gyógyszer révén létrehozza önmaga szebb és fiatalabb "alakmását", Sue-t (Margaret Qualley), aki aztán Elisabeth irigylésre méltó életét kezdi élni...
Kattints a további képekért!

A színésznő alakja egyszerűen még mindig bámulatos, kék ruhája pedig úgy simult az idomaira, mintha egyenesen ráöntötték volna. Egy biztos: őt irigyli most minden nő.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.
Egészség
Rengeteg étel van, ami a rák nagy ”ellensége”, de a magyarok egyik kedvenc alapanyagáról kevesen gondolnák, hogy rajta van ezen a listán.
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.