Ben Affleck exe is felfigyelt a válási pletykákra, és határozott üzenetet küldött a volt férjének

Minden jel arra utal a pletykák alapján, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága a szakadék szélén táncol. A későbbiekben kiderül, hogy helyre tudják-e hozni a kapcsolatukat!

Jennifer Garner is elmondta a véleményét az üggyel kapcsolatban

Ben Affleck és Jennifer Lopez meg akarták mutatni a világnak, hogy kétszer nem lehet ugyanabba a csapdába lépni. Anno a kétezres évek elején jöttek össze, jegyben jártak, de az esküvőre nem került sor.

Aztán 2021-ben derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy újra összejöttek, sőt, egy idő után össze is házasodtak végre. A külsős szemlélők is úgy gondolták, hogy mind a két híresség tapasztaltabb, illetve bölcsebb lett az évek során, és ez a szerelem most már valóban életük végéig kitart.

Már akadt néhány szóbeszéd, hogy a különbségek ismét erősen felszínre törtek, de aztán mindenki ledöbbent, hogy a pár állítólag szét is költözött. A galériánkban megmutatjuk, hogy mit gondol erről az egészről Ben Affleck volt felesége, Jennifer Garner!

Anno a sztárpáros jóbarátja, Jane Fonda is aggódott miattuk, mert Ben Afflecket boldogtalannak látta, de JLo rögtön jelezte, hogy ez csak a látszat, és nincsen semmi gond közöttük.
Kattints a további képekért!

Még sincs annyira nagy harmónia Ben Affleck és Jennifer Lopez között? Páran már aggódtak miattuk, köztük egy közeli barátjuk is.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.