Ben Affleck exe is felfigyelt a válási pletykákra, és határozott üzenetet küldött a volt férjének

Minden jel arra utal a pletykák alapján, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága a szakadék szélén táncol. A későbbiekben kiderül, hogy helyre tudják-e hozni a kapcsolatukat!

Jennifer Garner is elmondta a véleményét az üggyel kapcsolatban

Ben Affleck és Jennifer Lopez meg akarták mutatni a világnak, hogy kétszer nem lehet ugyanabba a csapdába lépni. Anno a kétezres évek elején jöttek össze, jegyben jártak, de az esküvőre nem került sor.

Aztán 2021-ben derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy újra összejöttek, sőt, egy idő után össze is házasodtak végre. A külsős szemlélők is úgy gondolták, hogy mind a két híresség tapasztaltabb, illetve bölcsebb lett az évek során, és ez a szerelem most már valóban életük végéig kitart.

Már akadt néhány szóbeszéd, hogy a különbségek ismét erősen felszínre törtek, de aztán mindenki ledöbbent, hogy a pár állítólag szét is költözött. A galériánkban megmutatjuk, hogy mit gondol erről az egészről Ben Affleck volt felesége, Jennifer Garner!

Anno a sztárpáros jóbarátja, Jane Fonda is aggódott miattuk, mert Ben Afflecket boldogtalannak látta, de JLo rögtön jelezte, hogy ez csak a látszat, és nincsen semmi gond közöttük.
Kattints a további képekért!

Még sincs annyira nagy harmónia Ben Affleck és Jennifer Lopez között? Páran már aggódtak miattuk, köztük egy közeli barátjuk is.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Ebben a kimerítő hőségben extrán érdemes odafigyelnünk négylábú barátainkra is, ők ugyanis nem mindig tudják egyértelműen jelezni, ha hőség okozta rosszullét gyötri őket.
Lifestyle
Nemcsak egészséges, de nagyon finom is.
Lifestyle
Egy bizonyos esemény ma felkavarja a Vízöntőt életét. Napi horoszkóp!