Sarah Jessica Parker ruhái felrobbantották az internetet - Leesik az állad, ha meglátod, miben jelent meg a forgatáson!

Már kezdetét is vette a Szex és New York És egyszer csak... című sorozat új évadának forgatása, úgy tűnik, hogy a stáb ezúttal is nagy hangsúlyt fektet a lehengerlő divatelemekre.

Igazi divatikon

Az évek során Sarah Jessica Parker és Carrie Bradshaw személye szinte teljesen egybeforrt, a színésznőt gyakran láthatjuk Carrie stílusát idéző, extravagáns és elképesztően stílusos szettekben. Ha te is imádod a Szex és New York című sorozatot, na és persze a filmeket is, akkor valószínűleg odáig voltál Carrie különleges és egyedi stílusáért, aminek köszönhetően ez az ikonikus sorozat rengeteg meghatározó divatmomentumban bővelkedett. Ez a folytatásra, az És egyszer csak... című sorozatra is vonatkozik, hiába az elrepülő évek, Carrie stílusa bizony időtlen és kétség kívül bámulatos. Ha kíváncsi vagy, milyen lélegzetelállító szetteket is visel Sarah Jessica Parker az új évad forgatásán, nézd meg a galériát!

A Sarah Jessica Parker által alakított Carrie Bradshaw szemmel láthatóan az új évedban sem okoz majd csalódást a nézőknek. A színésznő több fotót is posztolt már a forgatásról, melyeken egészen extravagáns szettekben látható. A forgatás első napján egy különleges galllérral ellátott, zöld inget és egy rózsaszín szoknyát viselt, mely kissé talán a Szex és New York bevezető videójában Carrien látható rózsaszín tütüt idézi.
Kattints a további képekért!

A színésznő alakja egyszerűen még mindig bámulatos, kék ruhája pedig úgy simult az idomaira, mintha egyenesen ráöntötték volna. Egy biztos: őt irigyli most minden nő.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...