Sztárok

Ő volt A szökés ártatlanul elítélt rabja: ennyit változott mostanra a színész

Dominic Purcell neve A szökés című sorozatnak köszönhetően vált ismertté, ugyanis ő alakította a halálraítélt Lincoln Burrows karakterét. Vajon mi történt a színésszel a széria befejezése óta és hogyan néz ki napjainkban?

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2990 Ft-os áron ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Akkor és most

2005-ben indult el hódító útjára A szökés című sorozat, ami hazánkban is nagy népszerűségre tett szert. A történet szerint a Wentworth Miller által megszemélyesített főszereplő, Michael Scofield bátyját, Lincoln Burrowst ártatlanul elítélik, és halálbüntetést szabnak ki rá. Hogy kiszabadítsa a rácsok mögül, Michael mérnöki képességeit kihasználva egy lehetetlennek tűnő tervet eszel ki: bekerül a börtönbe és megszökteti fivérét a kivégzése előtt. A sármos Wentworth egy csapásra a nők kedvencévé vált, de a Lincolnt megszemélyesítő Dominic Purcell sem panaszkodhatott, hiszen bőven akadtak olyan hölgyek, akik inkább érte rajongtak. Habár a színész sikerszéria befejezése után is a szakmában maradt, azóta pedig számos produkcióban tűnt fel, munkássága ma már inkább csak a tengerentúlon ismert, a magyar nézők többsége pedig nem igazán tudja, hogyan alakult az élete az elmúlt esztendőkben. Galériánkban megmutatjuk, mennyit változott mostanra a híresség:

Az ausztrál származású Dominic Purcell karrierje a kilencvenes években kezdődött kisebb-nagyobb sorozatszerepekkel, 2000-ben pedig megkapta Ulrich szerepét a Mission: Impossible második részében, ahol Tom Cruise oldalán bizonyíthatott.
Kattints a további képekért!

David Boreanaz nevét a kilencvenes években ismertük meg, s bár hosszú időn keresztül örvendett nagy népszerűségnek, az elmúlt esztendőkben nem szerepelt túl sokat a nyilvánosság előtt.

Leadfotó: FOX Image Collection via Getty Images

Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!