Sztárok

Váratlanul az anyanyelvünkön szólt hozzánk Károly király: egészen elképesztő, mit mondott a magyarokról az uralkodó

Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.

Különleges viszony fűzi hazánkhoz

III. Károly brit király ezer szállal kötődik Magyarországhoz. Tegnapi cikkünkben mi is felidéztük, hogy az akkor még hercegi rangban szolgáló Károly azonnal a szívébe zárta Sebestyén Márta Kossuth-díjas magyat énekesnőt, amikor a kitűnő előadóművész a brit királyi család előtt énekelt. A 75 éves uralkodó azonban nem pusztán ezért ápol szoros viszonyt hazánkkal. Áprilisban mi is írtunk Károly király magyar származású rokonáról, a Romániában élő gróf Kálnoky Tiborról, akinél gyakran és szívesen időzik a brit király. Sőt - miként a Promotions.hu cikke is emlékeztet rá - Károly évekkel ezelőtt megható videóüzenetet is intézett a magyarokhoz. Lapozz tovább: rögtön megmutatjuk, milyen is az, amikor a brit király a mi anyanyelvünkön szól hozzánk!

Károly király az Egyesült Királyság és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulóján intézett megható üzenetet népünkhöz.
Kattints a további képekért!

III. Károly király és Vilmos herceg rettenetesen mérgesek lettek a sussexi hercegi párra, és egyszerűen nem értik, miért cselekedtek úgy, ahogy.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.