Kiderült az igazság az Azahriah-jegyekkel kapcsolatban, így már egészen más szemmel kell nézni a dolgot

Holnap kezdetét veszi Azahriah óriási koncertőrülete a Puskás Arénában. A fiatal előadónak három nap is színpadra kell állnia.

Közben a rajongók rengeteg jegyet akarnak eladni

Látszik, hogy Azahriah Magyarország egy legfelkapottabb előadója lett, mivel három koncertet is meg kellett hirdetnie a Puskás Arénában, annyira fogytak anno a jegyek.

Azahriah először két hónapon át egy próbateremben finomítgatta a műsort a zenekarával, de kedden már a stadion VIP-részlegén zenéltek. Akkor öt napja épült a színpad a Puskásban, szóval biztosak lehetünk benne, hogy óriási showra kell készülni.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a fiatal előadó jegyeitől rengetegen akarnak most a koncert előtt megszabadulni. A galériánkban megmutatjuk, mennyi ebből az igazság!

Természetesen nem Azahriah presztízsét akarta rombolni egyik hírportál sem, mivel valóban sokan akarják eladni a Puskás Arénás belépőjüket.
Kattints a további képekért!

Az Azahriah rajongóknak már nem kell sokat várniuk, mivel olyan élményben lesz részük, amit sosem felejtenek el. Azonban sokan inkább meg akarnak szabadulni a jegyüktől.

Leadfotó: MTI Fotó – Vasvári Tamás

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!