Sztárok

Tudtad? Ő III. Károly magyar rokona, akinek társaságáért valósággal rajong a brit uralkodó

A 75 esztendős királyt mély és szeretetteljes kapcsolat fűzi a Romániában élő Kálnoky Tibor grófhoz.

Kiterjedt rokonság

Talán nem is annyira meglepő, hogy a világ leghíresebb családját Magyarországhoz is vérségi kötelék fűzi. III. Károly brit uralkodó ráadásul büszke is rá, hogy felmenői, illetve kiterjedt rokonsága révén nem csupán a Nyugathoz, hanem Közép-Kelet-Európához is kötődik. Ahogy a joy.hu cikke is kiemeli, a 75 esztendős király annyira kedveli magyar rokonát, hogy rendszeresen meg is látogatja a férfit a romániai Zalánpatakon. De kiről is van szó, és miért is rajong ennyire az úriemberért a brit uralkodó? Nyisd meg galériánkat, azonnal elmondjuk!

Károly király bensőséges viszonyt ápol a Romániában élő gróf Kálnoky Tiborral, a Máltai Lovagrend diplomatájával.
Kattints a további képekért!

Az uralkodó egy szívbemarkoló gesztussal kedveskedett Meghan Markle-nek, aki azonban két szóval letudta Károly megható felajánlását.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.