Durva szavakkal illették Dundikát Majka legfrissebb fotója alatt, dúl a kommentháború a rapper oldalán

Egy követő szerint abszolút nem előnyös a kép Dundikáról, amit a minap Majka töltött fel Instagram-oldalára – a rapper válaszolt a kemény szavakra, de a többiek sem hagyták szó nélkül…

Betámadták Dundikát

Az elmúlt hónapokban igen sokat lehetett hallani Majkáról: korábban azzal volt tele a sajtó, hogy nem folytatja tovább a közös munkát Curtissel, aztán mégis kibékültek, azóta pedig jószerivel újra elválaszthatatlanok. Később jött a hír, hogy 10 év együtt járás után végre összekötik az életüket Dundikával, majd azzal kavart nagy port a rapper, hogy elkapta a koronavírust, és sokáig nem is javult az állapota, végül legutóbb a címlapokra Puzsér Róbert miatt került, akivel többször is összeszólalkoztak és keményen beleálltak egymásba. Nos, Majka most ismét beszédtéma lett, méghozzá egy Dundikával közös fotója miatt, ami alatt a zenész egyik követője velős véleményt fogalmazott meg Majka feleségéről. Galériánkban mutatjuk!

Több mint egy évtizede dúl a szerelem a TV2 műsorvezetőjeként is ismert Majka és modell kedvese, Majoros Hajni, azaz Dundika között. Első közös gyermekük, Marián 2011. november 11-én látta meg a napvilágot, 2016-ban pedig megszületett Olivér is, akivel teljes lett a családjuk.
Kattints a további képekért!

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter 28 éves lánya nemcsak szép, de híres szüleihez hasonlóan igazi tehetség is egyben. Szonja édesapja és édesanyja nyomdokaiba lépve színészi pályát választott magának, s mostanra jobbnál jobb szerepekben tűnik fel.

Leadfotó: Instagram/majesz187

Oldalak