A 63 éves Madonna erotikus képeitől neked is leesik az állad: az Instagram törölte őket, de az énekesnő ismét feltöltötte mind

Bár a fotók szerintünk is túlmennek a jó ízlés határain, az tény, hogy az énekesnő 63 évesen is hihetetlenül szexi.

Bombaforma

Madonna nem árul zsákbamacskát, ezúttal szinte mindent megmutatott magából friss fotósorozatában, amit a rajongók nagy örömére fel is töltött az Instagramra, ám a képmegosztó oldal kényes tartalomnak minősítette, így le is törölte a képeket. Nos, Madonna nem hagyta annyiban a dolgot, és újra posztolta mindet, ám ezúttal mellbimbóját például szívecskékkel takarta el, de a posztban teljesen kifakadt: egyszerűen nem érti, hogy ha más feltöltheti a pucér fenekéről készült képeket, akkor ő miért nem posztolhatja épp a mellbimbóját? Nos, a kérdés jogos, az meg persze már más téma, hogy mennyire helyes, hogy az alkalmazáson gyakorlatilag +18-as tartalmak találhatók meg, míg a felhasználók többsége kiskorú, akik így akarva-akaratlanul belebotlanak a kis túlzással pornótartalomnak minősíthető képekbe és videókba. Ha mégis kíváncsi vagy Madonna extrán bevállalós képeire, galériánkban mutatjuk!

„Újra közzéteszem azokat a fényképeket, amelyeket az Instagram figyelmeztetés vagy értesítés nélkül levett az oldalamról… Ennek csupán annyi oka volt, hogy a mellbimbóm egy kis része szabaddá vált. Még mindig megdöbbentő számomra, hogy olyan kultúrában élünk, amely lehetővé teszi, hogy a nők testüknek minden centiméterét megmutassák, kivéve a mellbimbót” – kezdte felháborodottan bejegyzését az énekesnő.
Kattints a további képekért!

Itt a karácsony, rövidesen ismét sorra "végigizgulhatjuk" a karácsonyi filmeket. Az Igazából szerelem című alkotást is, aminek a főszereplői azóta nagyon sokat változtak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.