Sztárok

Liam Neeson Bruce Willisről: A szívem szakad meg érte, mindennap gondolok rá

Az Oscar-díjra jelölt Neeson legújabb mozijában egy memóriazavarral küzdő férfit alakít, s elmondása szerint a munka lelkileg is megérintette, főként azután, hogy kiderült: neves kollégája, Bruce Willis afáziával küzd.

Örökre búcsút vett a vászontól mindenki John McClane-je

Március legvégén bombaként robbant a hír a nemzetközi sajtóban: negyven év után visszavonul a színészi pályától a nyolcvanas és kilencvenes évek megkerülhetetlen akciósztárja, a 67 esztendős Bruce Willis. A szomorú fordulat végső soron nem érhette meglepetésként azokat a rajongókat, akik figyelmesen nyomon követték a színészikon életének alakulását. Az utóbbi egy évben ugyanis már többször felröppent a pletyka, miszerint a Ponyvaregény és a Sin City csibészes mosolyú főhőse immáron képtelen megjegyezni a szerepeit, ezért szegődött el epizodistának jobbára csekély színészi kihívást jelentő B-kategóriás filmekbe.

Múlt hónapban azonban véget értek a találgatások (sokáig azt rebesgették, hogy Willis karrierje a világszerte rettegett betegség, a demencia miatt került lejtőre). Kiderült, hogy a Die Hard-filmek John McClane-jeként világhírűvé vált filmcsillag afáziával, azaz agyi sérülés következtében fellépő nyelvi zavarral küzd. Willis családja egy szívhez szóló közleményt is megjelentetett az Instagram felületén, melyben beszámoltak a részletekről.

Willis nyugdíjba vonulása nemcsak az akciófilmek elkötelezett híveit, de a hollywoodi sztárvilágot is megrendítette. Sylvester Stallone megható üzenetet küldött neki a közösségi oldalon, majd számos más filmcsillag is követte a példáját. Ezúttal Liam Neeson csatlakozott azokhoz az álomgyári hírességekhez, akik megszólaltak Willis személyes tragédiája kapcsán.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Seann William Scott az ezredforduló meghatározó tinivígjátéka mellett a Cool túrában, a Végső állomásban, a Jay és Néma Bob visszavágban és Az Amazonas kincsében is feltűnt, viszont valamiért nem...
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.