Sztárok

Záporoznak a kommentek: így reagáltak a világsztárok Bruce Willis visszavonulására és betegségére

Az egész világot megdöbbentette, hogy a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legnagyobb akciósztárja, Bruce Willis kénytelen visszavonulni a betegsége miatt. A hír a filmvilág hírességeit is megrázta, azóta többen is üzentek az afáziával diagnosztizált színésznek.

Mindenkit megviselt a hír

Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, az utóbbi egy évben már többször felröppent a pletyka, miszerint a Ponyvaregény és a Sin City 67 éves sztárja képtelen megjegyezni a szerepeit, a napokban azonban kiderült, hogy a találgatások valósnak bizonyultak. Napvilágot látott, hogy Bruce Willis afáziával, azaz agyi sérülés következtében fellépő nyelvi zavarral küzd, emiatt pedig kénytelen volt úgy dönteni, hogy visszavonul a színészettől. A hírt a színész exfelesége, Demi Moore is megosztotta az Instagramon, a bejegyzés alá pedig pillanatokon belül záporozni kezdtek a kommentek. Számos világsztár fejezte ki sajnálatát, valamint együttérzését, sokan pedig mielőbbi gyógyulást kívántak a hírességnek.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.
Lifestyle