Sztárok

Megjárták a poklot: sztárok, akik súlyos pánikbetegséggel küzdenek

A pánikbetegség az egyik legsúlyosabb mentális kór, ami többek között rendszeresen jelentkező pánikrohamokkal jár – több világsztárnál diagnosztizáltak már, sokan közülük őszintén beszéltek problémáikról.

Nem könnyű az életük

A pánikbetegség egy súlyos szorongásos zavar, amelyet hirtelen, váratlan pánikrohamok jelentenek – ezek a rohamok gyakran erőteljes testi tünetekkel járnak, mint például szapora szívverés, légszomj, izzadás és remegés. Azok, akik pánikbetegségben szenvednek, gyakran túlságosan is félnek az újabb rohamoktól, emiatt pedig kerülik az olyan helyzeteket vagy tevékenységeket, amelyek esetleg kiválthatnák a szorongást – ez komoly életminőség-csökkenést okozhat, és mindennapi életüket is befolyásolhatja. A pánikbetegség nemcsak az átlagembereket sújtja, hanem a sztárok körében is gyakorta előfordul; galériánkban felsoroljuk azokat a hírességeket, akikről köztudott, hogy érintettnek számítanak!

A néhai Diana hercegné depresszióval, bulimiával és pánikbetegséggel küzdött. Testőrei korábban elmesélték, a királyi család körútjain számtalanszor előfordult, hogy a szívek királynője a nyilvános megjelenések előtt kontrollálatlanul sírt és remegett, de szerencsére mindig össze tudta szedni magát annyira, hogy a közönség elé léphessen.
Kattints a további képekért!

Sok olyan híresség van, akinek a higiénia nem az erőssége, és nyíltan vállalja is, hogy nem túlzottan rajong a mindennapos mosakodásért.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images
Forrás: HuffPost

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.